•  
  •  
  •  
  •  

Habitatge unifamiliar a la urbanització Borda Fonta

Habitatge unifamiliar construït a la urbanització Borda Fonta, Escàs, Parròquia de la Massana, Principat d'Andorra, amb una superfície construïda de 553,34m2 sobre una parcel·la de 369,55m2.  

L'habitatge està situat en una zona residencial, ubicat entre dos carrers a diferent nivell en un indret amb vistes i topografia amb fort pendent, característiques que condicionen la morfologia de l'edifici.

Disposa de tres plantes i soterrani amb diferents accessos, un pel vial inferior d'accés rodat i un altre pel vial superior en planta primera. Amb aquesta tipologia de construcció s'evita formar una barrera arquitectònica i consolidar la parcel·la adaptant-la al màxim a la topografia del terreny.

L'edifici s'adequa a l'ambient general de la resta de la urbanització d'acord amb la normativa d'aplicació pel que fa al volum i els acabats, però troba la manera d'establir-hi un nou llenguatge. És així com, a partir de la base dels materials tradicionals, s'utilitza una manera d'entendre l'arquitectura diferent de tot el que envolta l'habitatge.

L'edifici és la macla de dos cossos: un que parla de l'arquitectura tradicional de muntanya amb pedra del país i coberta inclinada de pissarra, i un altre de més modern, amb línies rectes, terrasses a diferents nivells i revestiments amb aplacat de pedra. L'interior parla de dobles espais, de finestrals que s'obren a les vistes, d'espais que s'interrelacionen i transmeten sensacions.

Termini d'execució: gener de 2009.


DISSENYEM ESPAIS, PENSEM EN ELS DETALLS 
 
Av. el Través núm. 28 | Edifici Sant Roc Baixos
AD400 LA MASSANA | ANDORRA
Tel.    (+376) 83 91 83
E-Mail   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.