•  
  •  
  •  
  •  

Accés
L'accés a aquest lloc web comporta l'acceptació de les condicions previstes en aquest avís legal i la utilització de conformitat amb la legislació vigent.

Condicions d'ús
L'usuari es compromet a fer un ús adequat i lícit dels continguts que ofereix aquest lloc web i a abstenir-se de realitzar activitats il·legals, il·lícites o contràries a la bona fe; de dur a terme tota activitat dirigida a suplantar qualsevol persona física o jurídica; d'interferir, alterar, eludir, desconnectar o manipular el sistema, els servidors, les xarxes, els continguts o qualsevol dels dispositius de protecció o sistemes de seguretat que puguin haver-s'hi instal·lat. 
En cas d'incompliment de les condicions d'accés i d'ús d'aquest lloc web, es prendran, sense avís previ, les mesures necessàries per evitar les activitats i les conductes descrites.

Privacitat
Tota comunicació amb Projectes9s per qualsevol mitjà, inclosos el correu electrònic i els formularis electrònics de contacte, suposa el consentiment exprés que les vostres dades personals siguin incorporades a fitxers propietat de Projectes 9s. Aquestes dades seran tractades d'acord amb la legislació vigent.

Exempció de responsabilitats
No ens fem responsables dels perjudicis de qualsevol naturalesa que puguin derivar-se de la disponibilitat i la continuïtat tècnica del funcionament del lloc web.
No ens fem responsables dels danys que es puguin causar en els equips dels usuaris com a conseqüència de l'existència de possibles virus informàtics que l'usuari pugui contraure a causa de la navegació pel lloc web. La responsabilitat de l'ús de la informació que conté el lloc web és del mateix usuari. 

Propietat i drets
La propietat intel·lectual dels projectes, les fotografies, les imatges i els continguts publicats correspon al titular, i queda totalment prohibit copiar-los o reproduir-los per qualsevol mitjà sense el consentiment previ i per escrit del titular.

Titular
Projectes Nou Sòl, SL
Raó social: Av. el Través, 28, edifici Sant Roc. AD400 La Massana. ANDORRA

 


DISSENYEM ESPAIS, PENSEM EN ELS DETALLS 
 
Av. el Través núm. 28 | Edifici Sant Roc Baixos
AD400 LA MASSANA | ANDORRA
Tel.    (+376) 83 91 83
E-Mail   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.