•  
  •  
  •  
  •  

Noves zones AquaSpa, Aqualounge, vestidors i espais exteriors AnyósPark

 

Reforma i ampliació d'instal·lacions del complex esportiu AnyósPark realitzat en dues fases (2008/10) incloent les piscines interiors, piscina exterior, solàrium i zona chill-out

La primera fase executada en 2008 consta d'una reforma per la modernització d'instal·lacions i ampliació dels serveis amb una superfície construïda reformada de 902,76m2 i una superfície construïda ampliada de 435,35m2

Es planifica la realització d'una nova zona de solàrium i piscina exterior a una coberta plana on anteriorment hi havia dues pistes de pàdel que es reubiquen en una zona diferent del complex. La reforma comprèn entre altres l'adequació dels paviments i revestiments a la part superior pel seu nou ús com a solàrium i la construcció d'un edifici de bar i serveis adaptats.

L'ampliació també acull un jacuzzi exterior i una zona infantil refectada, aconseguint un espai a l'aire lliure d'una gran qualitat.

En l'àmbit estructural es reforçà la coberta del tenis per suportar el pes del nou ús i es completà la reforma amb la construcció d'un ascensor i una passarel·la que connecten el nou espai amb l'interior del centre esportiu. 

La segona fase executada en 2010 afecta una superfície reformada de 455,06m2

Es planifica la reforma de la piscina originària de 25x10m per una nova piscina lúdica tipus wellness que cobreixi les necessitats dels clients del complex hoteler annex de la propietat.

Paral·lelament, s'inclou en el projecte la realització d'una piscina de llargs amb dos carrils d'ús exclusiu per a nedadors i una zona destinada a classes d'aiguagim.

L'actuació a la nova zona de piscina lúdica i wellness la fem dividint el vas existent de la piscina en diferents zones i pujant el nivell del terra per adequar-lo al nou ús, aconseguint, alhora, un estalvi de l'aigua necessària per omplir la piscina.

La creació de la piscina de llargs consisteix en l'adequació d'una antiga sala de tir sense ús, jugant amb la llum indirecta per crear un ambient íntim i la creació d'una falsa finestra il·luminada per evitar la sensació de tancament del soterrani sense finestres on es troba la piscina.


DISSENYEM ESPAIS, PENSEM EN ELS DETALLS 
 
Av. el Través núm. 28 | Edifici Sant Roc Baixos
AD400 LA MASSANA | ANDORRA
Tel.    (+376) 83 91 83
E-Mail   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.