Habitatge unifamiliar ubicat a la urbanització els Oriosos

 

En una parcel·la ben situada al poble d’Anyós s’ha projectat un habitatge unifamiliar aprofitant la bona orientació del terreny i les vistes atractives cap a la vall.

Uns grans tancaments de vidre a les portes i les finestres faciliten l’entrada de llum natural cap a l’interior de l’habitatge.

En el revestiment de la façana s’ha utilitzat la pedra del país que combinada amb l’aplacat de travertí blanc i la fusta natural, marquen i equilibren el conjunt de tot el volum de l’edifici. El resultat és una imatge actual però integrada en l'entorn natural.

En el seu interior, podem trobar un gran espai on se situen el menjador, la sala d’estar i la cuina oberta, amb accés a una gran terrassa, tot amb unes impressionants vistes panoràmiques. Aquesta gran sala té una escala de formigó, vidre i llum de leds, i connecta amb les plantes superiors on es troben els dormitoris. També disposa d’una zona de wellness, sauna, gimnàs i sala de cine.

Els materials emprats a l'interior són agradables i confortables. Entre ells es troben el parquet de fusta natural al terra de tot l’habitatge i unes peces de gran format de gres porcellànic a la cuina i els banys, aconseguint així que cada estança de l’habitatge sigui única.

Ubicació: Anyós, La Massana, Andorra
Data: Agost 2013 a Abril 2017
Superfície: 713,10 m2